Om os

Ahm Guldtryk ApS er en familie virksomhed med mere end 30 års erfaring. Vi er Danmarks største leverandør af individuelle navnetryk på et stort varesortiment. Vi udfører det unikke tryk på historiske gamle maskiner, som ikke kan genskabes eller laves med laser eller overfladiske tryk. Netop dette er kernen i vores virksomhed, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller tradition.

Vi leverer til danske boghandlere. Alle produkter set på denne side, kan bestilles gennem en dansk boghandler.

I vores sortiment finder du altid et bredt udvalg af produkter, som kan forsynes med smukke guld- og sølvtryk. Vi præger og indgraverer tekst efter vore kunders ønsker på alle de varer, du finder hos Ahm Guldtryk ApS. Boghandlerne er vores kunder, så lad dine ønsker gå gennem den nærmeste boghandler.

Det unikke ved vores firma er, at man ved bestilling af et produkt altid får mulighed for at få trykt, indgraveret eller præget en tekst efter eget valg på det bestilte!  

Vort sortiment af klassiske bøger, kugle- og fyldepenne og lædervarer består af kendte og eksklusive mærker af meget høj kvalitet. Derfor skal alt behandles med den respekt og faglige stolthed, vi lægger så stor vægt på. Vi leverer godt, grundigt og stilfuldt håndværk.

Vores virksomhed er dansk baseret og prioriterer altid tæt kontakt til vore kunder. Smukt håndværk, service, ærlig og fair behandling er en selvfølge for Ahm Guldtryk ApS - det er selve fundamentet for vores virksomhed.

 

Et unikt gammelt håndværk