Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og persondatabeskyttelse

Når du handler på ahmguldtryk.dk, erklærer du, at du har læst og accepteret nedenstående købs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle køb via ahmguldtryk.dk´s hjemmeside. Der henvises ligeledes til de almindelige aftaleretlige og køberetlige regler under dansk lovgivning. 

1. Køb hos ahmguldtryk.dk

1.1 Alle varer, som udbydes af ahmguldtryk.dk, udbydes efter aftale med rettighedshaverne. Køb og brug i overensstemmelse med nærværende salgs- og leveringsbetingelser er derfor fuldt lovlig.

1.2 For at gøre det muligt for ahmguldtryk.dk at behandle din ordre skal den indeholde alle relevante oplysninger vedrørende dit køb. Ved afgivelse af ordre accepterer du samtidig, at ahmguldtryk.dk straks kan påbegynde produktion og levering af denne.

2. Levering

2.1 Ahmguldtryk.dk leverer kun til adresser i Danmark. Ahmguldtryk.dk leverer også til Grønland og Færøerne og fakturerer et tillægsbeløb, som fremkommer under bestillingsproceduren.

2.2 Forsendelser fra Ahmguldtryk.dk sker via GLS Erhverv.

2.4 Når du har gennemført bestillingen af dine varer, og vi har modtaget bekræftelse derpå, vil leveringstiden være 3-5 hverdage, såfremt varen er på vort lager. Der må forventes en længere leveringstid, hvis varen ikke er på vort lager.

2.5 Ved større eller særlige bestillinger kan leveringstiden være op til 14 dage.

2.6 Hvis varen ikke findes på vort lager, og dette i nogle tilfælde medfører en længere leveringstid, vil du få besked om leveringstidspunktet. Du kan i givet fald fortryde dit køb, jf. pkt. 5 "Fortrydelsesret".

2.7 Skader i forbindelse med levering skal dokumenteres med billeder af pakken før den åbnes samt billeder af selve skaden på produktet. 

3. Priser

3.1 Ved køb af varer hos Ahmguldtryk.dk er alle priser opgjort i danske kroner (DKK) og er eksklusiv moms og afgifter.

3.2 Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer, prisændringer fra vore leverandører samt ændringer i dansk moms og afgifter.

4. Betaling

4.1 Sammen med levering af ordren fremsendes faktura, på gult papir. Betalingsfristen fremgår af fakturaen. Betalingen skal foregå via indbetalingskort (FIK).

5. Fortrydelsesret

5.1 Som forbruger har du i henhold til forbrugeraftaleloven en fortrydelsesret i 14 dage fra den dag, du modtager varen. Dog kan varer med dit valg af tryk, prægning eller gravering IKKE refunderes, medmindre der måtte være tale om fejl begået af Ahm Guldtryk ApS i forhold til din bestilling eller fysiske fejl på varen ved din modtagelse af denne. 

5.2 Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere de købte varer, tages disse varer kun retur, hvis varerne returneres i væsentlig samme stand, som de blev modtaget af dig. Når varen er kommet retur til Ahm Guldtryks lager, kontrollerer vi varens stand. Ved retur af beskadigede varer, henviser Ahm Guldtryk ApS til pkt. 6 "Reklamation".

6. Reklamation

6.1 Hvis du opdager en fejl eller mangel på en vare, skal du hurtigst muligt tage kontakt til Ahm Guldtryk ApS, efter at du har opdaget fejlen.

6.2 Du kan reklamere over fejl og/eller mangler ved en vare købt hos Ahm Guldtryk ApS i op til 2 år efter, du har modtaget varen.

6.3 Du kan herefter vælge at få en vare med fejl og/eller mangler erstattet, hvis den er til rådighed hos Ahm Guldtryk ApS, eller få refunderet købesummen ved returnering af varen. 

6.4 Der kan IKKE reklameres over fejl og/eller mangler, der viser sig mere end 2 år efter levering. 

6.5 Reklamationer skal altid rettes til: Ahm Guldtryk ApS, Chr. Bergs Vej 5B, 7330 Brande, e-mail: mail@ahmguldtryk.dk, tlf. 7534 1023. På forlangende skal fejlbehæftede produkter sendes til Ahm Guldtryk ApS. Udgifter til fragtomkostninger/porto vil da blive godtgjort.

7. Ansvar og ansvarsbegrænsninger

7.1 Alle ordrer behandles på baggrund af de informationer, du har afgivet i din bestilling samt eventuelle andre informationer, som Ahmguldtryk.dk har modtaget fra dig vedrørende en konkret ordre.

7.2 Ahmguldtryk.dk påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler i det leverede, hvis disse fejl eller mangler skyldes fejl i de oplysninger, som du har angivet til Ahmguldtryk.dk, eller hvis fejl og/eller mangler skyldes dit tekniske udstyr.

7.3 Ahmguldtryk.dk kan IKKE gøres ansvarlig for tab, som måtte skyldes nedbrud og/eller svigtende adgang til it-systemer eller ødelæggelse/skader i forbindelse med disse systemer, uanset om Ahmguldtryk.dk måtte stå for driften af disse systemer. Ahmguldtryk.dk kan heller ikke gøres ansvarlig for tab, som skyldes force majeure omstændigheder.

7.4 Ahmguldtryk.dk påtager sig intet ansvar ud over det, som er angivet ovenfor, og der kan således ikke gøres noget krav gældende over for Ahmguldtryk.dk for indirekte tab eller følgeskader.

7.5. Ansvaret for varen overgår til forbrugeren ved forbrugerens modtagelse, og først ved sælgers modtagelse af en returneret vare er ansvaret igen sælgers.

8. Behandling af kundeoplysninger

8.1 Når du bestiller varer hos Ahmguldtryk.dk, accepterer du samtidig, at ahmguldtryk.dk registrerer dine oplysninger, så din bestilling kan behandles korrekt, og så du kan blive informeret i tilfælde af uforudsete problemer i forbindelse med leveringen.

8.2 Oplysninger om dine bestillinger opbevares i henhold til dansk lov i 5 år efter din seneste ordreafgivelse. Herefter slettes oplysningerne automatisk, medmindre oplysningerne stadig er relevante for Ahmguldtryk.dk, herunder til brug for behandling af en ny ordre, eller hvis du har reklamationsret.

8.3 Hvis du har accepteret at modtage nyheder fra Ahmguldtryk.dk, vil ahmguldtryk.dk løbende sende nyheder og/eller eventuelle tilbud via den e-mailadresse, som du har angivet. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage sådanne e-mails ved at følge frameldingsproceduren.

8.4 Hvis du er i tvivl eller ønsker oplyst hvilke oplysninger, vi opbevarer om dig, kan du kontakte Ahmguldtryk.dk

9. Ahmguldtryks Persondatabeskyttelsespolitik

Formålet med Ahmguldtryks persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. Denne politik fastsætter regler om behandling af personoplysninger med henblik på beskyttelse af individets rettigheder og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. 

For at kunne levere vores ydelser til kunderne indsamler vi en række personoplysninger og derfor anser vi os for dataansvarlige, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, medarbejderes, leverandørers og samarbejdspartneres oplysninger, herunder personoplysninger.

Typer af informationer, som vi indsamler

Vi samler oplysninger om vores medarbejdere, leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Vi har udarbejdet fortegnelse i henhold til EU-persondataforordningen samt vejledning fra Datatilsynet. Fortegnelsen indeholder alle behandlinger, som vi er ansvarlige for.

På ahmguldtryk.dk indsamler vi personligt identificerbare informationer samt aggregerede informationer. 

Vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger fra brugere, som giver os disse frivilligt og med vilje, ved registrering på vores hjemmeside. Oplysningerne indsamles i forbindelse med at kunden ønsker at bestille et produkt, tilmelde sig nyhedsbrev eller bestille et abonnement. Oplysningerne indsamles altid kun direkte fra dig og med dit kendskab. 

Derudover indsamles løbende aggregeret, ikke-personlig information, mens du besøger vores hjemmeside. Indsamlingen af disse oplysninger foretages vha. cookies, som forklaret nedenfor. Det kan være tale om antal besøg på hjemmesiden, hvilke sider der bliver besøgt, typen af webbrowser mm. Vi indsamler også automatisk oplysninger om dig. Vi indsamler automatisk oplysninger om, hvordan du bruger vores websteder og mobile applikationer, hvilke områder på vores websteder du besøger samt oplysninger om din computer eller mobile enhed, herunder din IP-adresse, enheds-id, fysiske placering, browser- og operativsystemtype og henvisende URL-adresser. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne levere individualiseret og lokationsbaseret indhold og analysere webtrafik, løse problemer, forhindre svindel og forbedre vores tjenester. Vi kombinerer muligvis disse oplysninger med oplysninger på din konto for at forhindre svindel. 

Formål af lovlighed af vores behandling af personoplysninger

Personoplysningerne behandles og arkiveres i forbindelse med:
Stamdata for kunder i forbindelse af levering af varer og ydelser, oplysningerne indsamles enten med det formål at kunne levere den bestilte ordre, eller til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, eller for at kunne tilsende dig nyhedsbreve, såfremt du har anmodet om det. Oplysningerne kan også blive brugt med det formål at forbedre din oplevelse på webshoppen. 

Vi har udarbejdet en fortegnelse hvor alle personoplysninger er noteret, deres formål og lovhjemmel. Personoplysningerne bruger aldrig til andre formål end de listede. Vi indsamler ikke flere personoplysninger end nødvendigt i forhold til opfyldelse af formålet. 

Videregivelse

De oplysninger som du har afgivet til os, bliver behandlet koncerninternt i AHM Guldtryk ApS eller af eksterne databehandlere. Disse er altid undergivet AHM Guldtryks instruktion. Personoplysningerne gives ikke videre uden dit samtykke. Vi hverken videregiver eller sælger på ingen måder oplysningerne videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Opbevaring og sletning

Ahm Guldtryk ApS har truffet alle de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte personoplysningerne som vi er ansvarlige for. For at leve op til forordningens princip om rimelighed har vi indført følgende overordnede retningslinjer for opbevaring og sletning af personoplysninger:

·        Personoplysninger opbevares i fysiske mapper.

·        Personoplysninger opbevares i it-systemer.

·        Personoplysninger opbevares ikke længere, end hvad der er nødvendigt for formålet med behandlingen.

·        Personoplysninger for medarbejdere slettes fem år efter endt ansættelse, og personoplysninger om ansøgere slettes efter seks måneder.


Datasikkerhed

Derudover har vi indførte følgende sikkerhedsforanstaltninger:

·        Kun de medarbejdere som har arbejdsbetinget behov for adgang til personoplysninger, har adgang uanset om det handler om personoplysninger opbevaret fysisk eller elektronisk

·        Vi har selvfølgelig installeret firewall og antivirusprogram på alle vores computere, samt personlig kode. Desuden sørger vi ved udsmidning at sørge for professionel sletning af personoplysninger. Personoplysninger i papirform slettes altid ved makulering

·        Personoplysninger der indeholder cpr-nr. opbevares aflåst

·        Alle eksterne harddiske, usb-nøgler mv. opbevares aflåst.

·        Alle medarbejdere skal modtage instruktion i, hvad de må gøre med personoplysninger samt, hvordan personoplysninger skal beskyttes.

 

Rettigheder

Når vi behandler dine personlige oplysninger, har du som registreret følgende rettigheder:

·        Retten til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig

·        Retten til at få berigtiget urigtige oplysninger om dig eller få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger

·        I særlige tilfælde at bede om at få slettet oplysninger om dig

·        I visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset

·        I visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Ved anmodninger om indsigt, berigtigelse, sletning, begrænset handling eller indsigelse, skal dette sendes til Ahm Guldtryk ApS på e-mail mail@ahmguldtryk.dk

Brud på persondatasikkerheden 

I tilfælde af brud på persondatasikkerheden, anmelder virksomheden hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. Direktøren er ansvarlig for, at dette sker. I anmeldelsen beskrives bruddet, hvilke grupper af personer, det vedrører og, hvilke konsekvenser bruddet kan få for disse personer samt, hvordan Virksomheden har eller vil afhjælpe bruddet. I tilfælde, hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem Virksomheden behandler personoplysninger, vil Virksomheden endvidere underrette disse. Virksomhedens dokumenterer alle brud på persondatasikkerheden og listen/dokumentationen herfor opbevares på virksomhedens servere.


10. Lovvalg

10.1 Nærværende købs- og salgsbetingelser er underlagt dansk ret, og enhver tvist mellem dig og ahmguldtryk.dk i forbindelse med køb hos Ahmguldtryk.dk skal afgøres ved dansk domstol. 

10.2 Køber har mulighed for at få behandlet en eventuel klage ved skriftlig henvendelse til Ahmguldtryk.dk og/eller Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. 


11. Kontakt

Ahm Guldtryk ApS
Chr. Bergs Vej 5B
7330 Brande 

Kundeservice: Tlf. 6030 2323, mail@ahmguldtryk.dk 

CVR.nr. 38568892